Welcome

Velkommen til den danske side om HTPC (Home Theater Personal Computer, eller Hjemme-biograf PC på dansk.


Her kan du få hjælp til at bygge din egen HTPC, du kan også læse nyheder om hvad der sker indenfor HTPC-verdenen eller tag f.eks. et kig på nogle af vores artikler der er beregnet på at informere og vejlede.


Vi ønsker dig velkommen og god fornøjelse

- MinHTPC-Teamet

Articles

Anmeldelse: Logitech Harmony 885

articles: Harmony885.jpgFjernbetjening layout:
Jeg syntes der er en meget god feel på de fleste af knapperne. Man kan dog godt se at der er tænkt mere på design end på funktionalitet. En del af knapperne er umulige at finde uden at kigge på fjernbetjeningen. Nummertasterne sider helt nede i bunden, så de er svære at bruge med kun 1 hånd. Men det bliver bedre og bedre. Tror bare jeg skal vende mig til den. AT der er tænkt meget over design gør mig heller ikke noget. Den er altså pæn :-)

Brugbarhed:
Her er den virkelig virkelig stærk. Hele aktivitets systemet er utroligt lækkert. Når jeg f.eks vælger "Se Dvd" tænder den mit tv, sætter den til AV2, tænder min forstærker og sætter den på dvd, tænder min MCE maskine og så er det hele klar. Trykker jeg så på "Hør Radio" skuller den mit tv, sætter MCE på standby, og ændre min recievere til radio. Jeg har så sat alle de aktiviteter op som jeg bruger, og det virker bare !

Remoten husker jo hvilken tilstand enhederne er i. Så hvis jeg går fra DVD til TV ændre den blot kanalen på tv'et. Andre fjernbetjeninger der er macrostyret ville måske slukke mit tv hvis det var tændt :-) Det er rigtig godt.

Skulle det ske at den får enhederne galt i halsen og tror tv'et er tændt når det faktisk er slukket trykker jeg på helpknappen. Så spørger den så om de forskellige enheders tilstand (kun dem som bruges i den aktuelle aktivitet). Hvis du så siger nej til at TV er on, tænder den det og spørger igen. Så er der styr på tingene igen.

Vil man ændre nogle ting uden om aktiviteterne kan jeg vælge "Devices" og så styre den devise med alle dets funktioner uden at bruge en aktivitet. Et eksempel kan være at jeg ser tv, og vil høre radio samtidig. Min aktivitet siger at jeg ved tv skal have forstærkeren slukket. Så vælger jeg bare tv og går under devices, vælger reciever og tænder den.

Så vil man lave noget specielt man ikke lige gider lave en aktivitet kan man styre det som på alle andre macro fjernbetjeninger.

Farveskærm:
Det er jo en af de rigtig fede BLING-BLING ting ved remoten. Skærmen er ok, men opløsningen kunne godt være bedre. De standart iconer der er lavet til "Watch Dvd" "listen to radio" OSV er lidt grynet. Så de kan være lidt svære at lase. Man kan dog ændre alt her. Nye billeder, tekst OSV. Jeg har tænkt på at fjerne billeder og kun bruge tekst. Men så vil jeg have en forskellig baggrundsfarve til hver aktivitet. SÅ kan man på den måde se hvor man er, og man bruger farveskærmen til noget :-)

Men et kæmpe plus ved en skærm på en remote er jo at der står hvad knappen udføre. Ikke noget med at huske at KnapA er TextTV, KnapB er Mute OSV. Konen kan bruge det, og det er efter kun 2 min intro.

Cradle:
Der er genopladeligt batteri i remoten. Der er så en cradle med som man lægger den i for at lade op. Det fungere fint og gør at remoten ikke vejer så meget, da det er et meget let batteri. Den holder temmelig længe på en opladning. Efter 3 dage med blandet opsætning og brug havde den brugt 2/3 streger.

En lille iritation er at når man lægger remoten i cradle til opladning begynbder den at køre et lysbilledeshow med billeder (egne eller dens). Men hvis remoten ligger til opladning hver nat vil jeg da ikke have et skærmen køre der ud af hele natten hver nat. Ingen grund til unødig slid. Man kan stoppe det slideshow ved at trykke på "glow" tasten. Men det skal jeg så selv gøre hver gang jeg lægger den i.

Software:
Softwaret er webbasseret. Ulempen er at det ikke er sindsygt hurtigt. Man kan godt vente et par sekunder hver gang man trykker på en knap. Men det fungere meget fint. De har gjort meget ud af at stille spørgsmål når man programmere. Så det er til at finde ud af for alle.

Den store fordel ved den webbaserede grænseflade er hvis man bruger support. Jeg har ikke selv prøvet det men læst historien. Fyren ringede til support med et problem. Ham support fyren kunne så lige rette hans fejl op på 2 min, fordi han kunne side og se og rette i hele hans opsætning, da den jo ligger gemt hos dem. Smart

Remoten kendte alle mine enheder. Det havde jeg ikke forstillet mig. Jeg har en Denon Suround reciever og en Nintaus dvd afspiller. Normalt enheder en sådan fætter ikke ville kende. Men det gjorde den. Så det har været meget nemt.

Konklusion:
Jeg er meget glad for den. Den er lidt dyr syntes jeg, men til gengæld har jeg for første gang en remote hvor jeg virkelig kan lægge de gamle væk. og konen kan finde ud af at styre det hele nemt, så det er også et stort plus.

Jeg kan klart anbefale den.

Udarbejdet af Kirneh

TTN August 03 2005 1135 reads 0 comments 0 ratings Print

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
    No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only. Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %

Copyright 2004 - Alle registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.
Powered by PHP-Fusion Copyright © 2020 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Bootstrap Theme by PHP-Fusion Inc
1,589,193 unique visits